Брадва за цепене, рязане и сечене на дърва
  • November 27, 2017

Необходимостта от брадва за рязане и цепене на дърва или други сходни дейности се оказва ключова за зимния сезон. Ако на едно място нуждата от този инструмент е ежедневие, то в друг дом може да минат месеци и дори цяла година за да се почувства необходимостта от нея. Това до голяма степен се определя от начина на живот, но също така и от това дали живеете в къща или в апартамент.

3 съвета как да почистим мокета у дома
  • September 25, 2017

Както всяка една подова настилка, така и мокетът, с времето губи своя естетически вид. Това се дължи на ежедневното стъпване върху него и попиването на безброй прахообразни частици.

Подарък за юбилей – какво е подходящо да подарим
  • September 8, 2017

Подаръците са нещо изключително вълнуващо, пораждащо емоции, благодарност, радост. В не малко от случаите те успяват да породят сълзи от щастие и да накарат човек да се чувства наистина много специален. Десетки са поводите в живота, изискващи поднасянето на изненада. Понякога дори не е нужно да съществува повод, ако сте решили да зарадвате любим човек и да го накарате да се почувства специален.

Какво да подарим на любимия човек за Свети Валентин
  • August 22, 2017

За нашумелия през последните години празник Свети Валентин често можем да изпаднем в ситуация, при която трудно да изберем подходящия подарък за любимия мъж или любимата жена. Това е момент, в който напрежението би могло да ескалира и да се стигне или до избор на неподходящ подарък, или до липса на такъв. И двата варианта са крайно нежелателни.

Паста за зъби за бели и чисти обувки
  • May 5, 2017

На всеки един от вас му се е случвало да си закупи обувки, било то маратонки, гуменки, кецове или други спортни или елегантни, които не след дълго престават да бъдат толкова ослепителни, колкото в самото начало. Най-често това се получава, заради замърсените подметки, които така никой не понася да гледа. Не винаги обаче пералнята е най-разумното решение, с помощта на което да избегнете това. Не са малко онези случаи, в които на етикета ни е посочено да не използваме перални машини, а единствено да ги поддържаме чрез ръчно пране.

Съвети за изящно боядисани яйца
  • May 5, 2017

Както всички вече се досещат, тази седмица е една от най-специалните през годината. Всяка една домакиня започва трескава подготовка за Великденските празници, до които остават броени дни. Едно от най-важните неща, свързани с тези дни от годината, е боядисването на яйцата. В случай, че в семейството ви има малки деца, то пригответе се за истинска веселба и забавление. Не съществува дом, в който да не присъства малко дете и да не се е получил луд купон, включващ всички членове на семейството, като започнем от баби и дядовци, та стигаме чак до лели, вуйни и вуйчовци.

Повече красота с фурнировани врати
  • January 14, 2017

Един от безспорните продукти хит на пазара в последните години са добрите фурнировани врати. Те притежават качествата и красотата на масивните интериорни врати, но са доста по-евтини. Това ги прави атрактивни за потребителите, които получават красиви врати и спестяват доста пари. При изработката на врати с фурнир има множество варианти, тъй като има много видове фурнири.

Хидроизолация – важни и любопитни факти
  • June 28, 2016

Едно от най-големите предимства на сградите, било то жилищни, офис, търговски или административни, е терасата, която, на практика, увеличава площта. Освен това, тя е страхотно средство, създаващо уют и комфорт за хората, живеещи на места, където съществува топъл климат. Произхождайки от това, следва да отбележим, че те притежават възможността да поставят басейн на нейната площ, масичка, където да пият сутрешното си кафе или красиви цветя.