Видео шпионката с микрокамера измества традиционната старата шпионка

Технологиите достигат до всяко кътче на нашите домове. Без съмнение 21-ви век ще протече в този ред на мисли. Но до къде всъщност достигат технологиите наистина, може би малко хора се замислят върху това.

На практика дори съвсем обикновени рутинни дейности в ежедневието вече са се дигитализирали, като например срещите с приятели, които все по-често се организират в социалните мрежи и протичат дигитално. Какво остава за домовете ни?

Дори съвсем обикновени ежедневни неща като отключването на входната врата вече се извършват в много домове не с ключове, както винаги е било, а със сканиране на пръстови отпечатъци. Същински фантастичен филм.

А какво да кажем за добрата стара шпионка, която заема централно място на вратата на почти всеки български апартамент? Нима и тя ще остане в миналото? Нещата отиват на там, че вече в много домове шпионката е заменена с видео шпионка с микро камера. Тези, които вече я използват споделят, че не могат вече да си представят ежедневието без нея, защото им предоставя много сигурност, удобство и спокойствие.

Видео шпионката с микро камерите се монтират на удобно място и дават отлична възможност на домакините да видят този, който звъни на вратата им. За разлика от обикновените шпионки обаче, микро камерите предлагат доста добър и високо качествен образ, който им дава възможност ясно да разпознаят лицето на човека, който звъни на вратата им, дори и ако той или тя е на известно разстояние.

Шпионката с микро камерата веднъж за винаги ще ви освободи от грозните, изкривени и размазани образи, които старите и обикновени шпионки предлагат – все едно, че гледате през лупа. Образите са толкава изменени, че буквално не можете да разпознаете лицето срещу себе си, та ако ще от другата страна на вратата да е собствената ви сестра.

От друга страна, видео шпионките с микро камера предлагат един много по-ясен и реалистичен образ на човека който ви звъни на вратата.

Лукс ли е видео шпионката?

Видео шпионката с микро камера абсолютно не е лукс дори и за най-обикновеното средностатистическо българско домакинство. Тя е по-скоро много удобна и дори е необходимост. Да говорим за нея като за лукс би било все едно да наречем лукс сматрфоните или преносимите компютри.

Високо технологично удобство да, със сигурност, но лукс – едва ли. Този тип шпионка за винаги ще остави в историята нахалното надничане, което много често хората с по-ниска култура и възпитание правят, докато чакат да им отворите вратата. Тук вече сте защитени от това, защото през камерата ще можете да виждате вие, но вас няма да ви вижда никой.

Видео шпионката с микрокамера измества традиционната старата шпионка
4.3 (85.64%) 39 глас[а]

Многослоен паркет от Sunrise-bg.com