Как да изберем хладилник от Либхер?

От Либхер напомнят, че изборът на хладилник трябва да се прави много внимателно, защото това не е нещо, което човек купува всяка година и трябва да премислите покупката си добре. Ето какво препоръчват да предвидите от немската хладилна марка:

1. Капацитета на вашия дом

От Либхер препоръчват преди всичко останало да помислите какъв е капацитетът на вашия дом. Добре е да измерите с точност пространството, което сте предвидили за поставяне на хладилник, защото само така ще сте сигурни, че всичко съвпада с точност. Винаги предвиждайте достатъчно дълбочина, защото не може да залепите хладилника си Либхер до стената и зад него винаги трябва да има известно пространство. Същото се отнася и за предметите, които ще се намират до хладилника – те не бива да са залепени за него, а на поне малко разстояние.

2. Нуждите на вашето семейство

След като сте на ясно с пространството, с което разполагате, значи е дошъл момента да помислите и за нуждите на вашето семейство. Това че целият ъгъл на кухнята ви е празен не означава, че трябва да го заемете с огромен хладилник ако живеете сами или с още един човек. Имайте предвид, че различните хладилници Либхер могат да имат неколкократна разлика в капацитета. Вижте какво мислят българските майки за хладилници Либхер: https://www.bg-mamma.com/?topic=167147

3. Преценете дизайна

Бъдете внимателни когато избирате хладилник, защото много хора правят грешка като купуват хладилник, който им допада напълно като параметри. После обаче се оказва, че намират модел на Либхер, който има същите характеристики, но им харесва повече, защото има друг дизайн, отваря се по друг начин или е друг цвят например.

4. Внимавайте с допълнителните екстри

Избирайки си нов хладилник Либхер, можете да попаднете в капана на допълнителните екстри и да не успеете да им устоите. Имайте предвид, че като се изключи това какъв цвят е хладилника и това дали е вграден или не, допълнителните екстри са един от най-оскъпяващите фактори. Преди покупка се запитайте дали всичко това ви трябва. Твърде е възможно да похарчите поне 500 лева допълнително и то само за екстри, които никога няма да използвате.

5. Придържайте се към простотата

Винаги когато сте изправени пред различни модели хладилници Либхер имайте на ум, че всички те са изключително качествени и цените се формират единствено от допълнителните екстри. Всъщност, колкото и да звучи странно, дори е възможно по-простите модели да са по-качествени, защото има по-малко допълнителни функции и системи, които да се повредят. Колкото по-просто е устроен един хладилник Либхер, толкова по-голяма е вероятността той да ви служи дълго време без проблем. Повече информация за иновативните постижения на фирмата можете да прочетете тук https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D0%B8%D0%B1%D1%85%D0%B5%D1%80

Sunrise - подови настилки и интериорни решения