хладилник ЛибхерКогато стане дума за избор на хладилник Либхер, един от най-важните по значение фактори е какъв сервиз предлага съответната марка. Именно надеждният сервиз в комбинация с добрата цена на продукта са факторите, които най-често формират заедно крайното решение на потребителя. Когато се добави и хубавия и стилен дизайн, клиентът просто остава обезоръжен пред чара на новия хладилник.

Всичко това някак мигновено насочва голяма част от потребителите към известната немска марка Либхер, която е известна с висококачествения си сервиз, стилния дизайн и добрите цени на хладилниците, които произвежда. Както биха казали повечето българи, всичко това е знак за немско качество.

Още повече, че малцина са онези, които наистина разбират какво се крие зад дългия списък с параметри, които всеки един модел на всяка една марка притежава и изборът на Либхер хладилник някак мигновено ни помага да избегнем куп вероятни неудобства и неприятности, които много други марки биха могли да създадат.

Така в края на краищата определящото при избора на хладилник е дали моделът е от марка, на която имате доверие, дали ще ви е по джоба и дали в случай на повреда има надежден Либхер сервиз, на който да разчитате.

За живота без хладилник…

Но нека преди да продължим да вметнем и няколко думи за неудобството, което може да донесе живота без хладилник. Ако до преди по-малко от век хората по света са живеели дори и без да подозират, че един ден ще съществуват хладилници, то в наши дни животът е толкова зависим от това техническо приспособление, че дори и не можем да си представим ежедневието без лъскавия немски хладилник Либхер, който се мъдри гордо в кухнята и ни помага без дори да осъзнаваме.

Без хладилник яйцата ще се развалят по-бързо, прясното мляко ще вкисне за броени часове, никога няма да имаме студена вода и бира, месните продукти ще трябва да се консумират почти веднага след като ги купим или ще трябва да им приложим някогашни методи за консервация и осоляване, няма да можем да си сготвим пълна тенджера с ядене да 2-3 дни и като цяло всичко ще трябва да се използва на момента или да се съхранява чрез различни първобитни техники.

Истината е, че ако не съществуваха хладилници най-вероятно всяка година щяхме да харчим по толкова, колкото струва един чисто нов хладилник само за хранителни продукти, които след това щяха да отиват в боклука само защото няма условия за съхранение.

Заради цялата тази важност, която съвременните хладилници притежават, за нас като клиенти е изключително важно да знаем, че ако възникне някакъв проблем, ние бихме могли да разчитаме на качествен Либхер сервиз и поне през първите няколко години на гаранция, която да покрива някои от най-често срещаните повреди.

Къде има Либхер сервизи?

Както е с повечето други марки хладилници, продуктите на Либхер могат да бъдат ремонтирани във всеки по-голям хладилен сервиз на територията на страната. Тази марка е известно немско име, така че резервните части се намират лесно и не са някаква рядка екзотика. Всъщност Либхер хладилниците са достатъчно популярни за да се наредят сред най-предпочитаните, а ремонтът им да е рутина за всеки добър хладилен техник. Ако все пак не сте сигурни на кой Либхер сервиз да се обадите, потърсете отзиви в итнернет или сред приятели.

А ако Либхер хладилника е в гаранция?

Либхер сервизАко пък възникне проблем докато вашия хладилник Либхер е още в гаранция, то тогава най-разумното и правилно решение от ваша страна е да се обърнете към конкретния търговски обект, от който съответно хладилника е бил закупен. Ако не ви обърнат достатъчно внимание, знайте че вие като клиенти имате достатъчно права, от които да се възползвате. Разбира се, важно е да се уверите предварително, че възникналата повреда не е по ваша вина и проблемът е нещо, което се покрива от гаранцията в съответния Либхер сервиз.

За съжаление, дори и да не ви се вярва, има хора, които считат, че дори и повредите, които те сами са причинили, трябва да се поемат от гаранционния сервиз, а това няма как да стане. Ако повредата обаче не е по ваша вина и е нещо, което се покрива от гаранцията, тогава най-вероятно продуктът ще бъде взет от вашия дом и след това върнат там в състояние, което позволява да продължите да го експлоатирате безпроблемно.

Възможно ли е да възникне спор с търговците, от които сме закупили съответния хладилник Либхер?

Понякога, за съжаление, се е случва да попаднем на некоректни и недоброжелателни търговци на техника, които отказват да ни съдействат при проблем с хладилника докато той все още е в гаранция. Макар че подобни проблеми се случват много рядко с продуктите от този ранг, все пак е много важно ние да сме спокойни, че ако това се случи, то срещу нас ще има адекватна и навременна реакция и съдействие. Тук е важно да се знае, че при евентуални спорове с търговеца проблемът е изцяло в търговския обект и това няма общо с компанията, което произвежда тези хладилници.

Важно е да се разбере, че в случая се касае по-скоро за лошо отношение и неразбиране от страна на самия търговец, от който купувате хладилника, защото Либхер изключително много държи на това всички клиенти да са доволни и компанията прави всичко по силите си това да бъде така. Ако сте запознати добре с правата си на потребители обаче, такива проблеми ще ви се случват значително по-рядко. Ето защо е добре да купувате не само качествена техника, каквито са хладилниците Либхер, но също така и да избирате надеждни и сериозни търговци и магазини за техника с добър имидж.

Защо е важен търговеца от който купуваме новия хладилник Liebher?

хладилници ЛибхерКакто вече казахме по-рано, много е важно да закупите своя хладилник Либхер от търговец с добра репутация. Ще попитате каква е разликата след като хладилниците са с една марка и имат един и същ произход, но аз бързам да ви отговоря, че разлика наистина има. Тя се състои в много и различни детайли и най-вече в това, че ако закупите своя Либхер хладилник от свестен търговец, продуктът ще ви бъде доставен внимателно и в съответствие с всички правила. Така например в интернет можете да откриете редица разкази на купувачи, които разказват за проблем с чисто новия купен от тях хладилник след като той е бил транспортиран неправилно и по некомпетентен начин от даден търговец. За да получите своя Либхер хладилник в отлично състояние, вие трябва винаги да подбирате внимателно от къде купувате вашата нова придобивка за дома.

Сериозните търговци са еквивалент на сериозен сервиз…

Избирайки внимателно търговеца, от който купувате своя хладилник Либхер, вие автоматично залагате и на по-високо ниво на обслужване в случай на повреда. Макар че всички хладилници Либхер са произведени в съответствие с високи европейски стандарти и правилата, които търговците на хладилна техника спазват са еднакви за всички, то някои магазини за техника държат на добрата си репутация значително повече от други. Ето защо и качеството на обслужването съответно е доста различно между два отделни магазина, макар че и двата могат да предлагат един и същ модел хладилници. Докато един търговец ще ви съдейства с усмивка и ще поиска да ви помогне да решите проблемите си възможно най-бързо и безболезнено, то за друг това ще е досадно допълнително обременяване, което ще се опитат всячески да ви демонстрират с ниско ниво на обслужване.

Sunrise - подови настилки и интериорни решения