Обзавеждане и подови настилки за дома

Дали някога сте се чудили какъв точно да бъде подът в хола ви или какви да са мебелите в спалнята? В наши дни пазарът се е разраснал и вече има богато разнообразие на индустриални и декоративни подови настилки и мебели от всякакъв материал, а фирмите предлагат индивидуални решения за всеки клиент.

Нека представим някои от тях. Освен познатите ни подови настилки като теракот, паркет и ламинат вече съществува и друга, още по-оригинална подова система, а именно „Пясъчният килим“. За нас като балканска страна това е нещо ново, но в Европа той се предлага повече от 30 години.

Естетически погледнато съвсем лесно и без много усилия бихме могли да внесем свежест в нашия дом. Сами по себе си, ние можем да бъдем зарадвани с една неограничена гама от цветове, която би ни дала възможност за един перфектен интериор. Освен това почти всички настилки са лесни за поддръжка и имат висока устойчивост!

Епоксидните настилки са малко известни, но и те не са за подценяване. Това е така наречената трикомпонентна система от подове, в чиято основа са епоксидната смола, модифициран втвърдител и накрая, но не и на последно място и минерален пълнител, предназначен за настилки във всякакви помещения. Основните предимства при тези настилки са, че установяват идеално сцепление с основата, имат висока устойчивост на натиск и възможност за получаване на антихлъзгав ефект за разлика от теракота например.

Но какво са едни хубави подови настилки без подходящо обзавеждане в дома? Точно избраните мебели в комбинация с красивия ламинат, паркет или пясъчен килим, ако щете внасят много повече уют, хармония и красота в самия дом. Достъпни на съвсем разумни цени, мебелите могат да бъдат от всякакъв материал и във всякакъв цвят в зависимост от вашите желания и вкус. Всички производители на мебели предлагат, това, от което вие имате нужда и могат да бъдат открити навсякъде, дори и в интернет. Удобно, нали?Как да не се чувствате добре дошли у дома?

Както при самите подови настилки, така и при мебелите имате шанс да получите огромно намаление, а дори и да ги закупите на лизинг, чиято вноска се определя в зависимост от вашите възможности. Имате шанс да получите всичко, което някога сте искали, да направите така, че домът ви да изглежда добре, а чрез него и вие, а какво по-добро от това?

Нека посрещаме нашите гости с усмивка, предоставяйки им част от уюта и спокойствието на добре обзаведения ни дом, съчетал елегантни подови настилки и красиви мебели!

Интериорни решения Sunrise