Обзавеждане на кухня – малки хитринки
  • 01.01.2021

Обзавеждането на кухненското помещение винаги е представлявало трудност за по-голямата част от хората в обществото. Напоследък ни прави впечатление, че предложенията на пазара са до толкова богати, че човек трудно съумява да реши дали да се довери на частна поръчка или да си закупи готово кухненско обзавеждане от някой от най-реномираните и доказали се магазини у нас.

Фолиране на мебели – какви са ползите
  • 17.11.2020

Всичко е преходно. Колкото и да е ново, лъскаво, модерно и хубаво едно нещо, с годините то губи от първоначалния си блясък, но пък получава сантиментална стойност.

Метални маси за градината или балкона – защо да ги изберем
  • 28.10.2020

Много от хората, избирайки мебели за градината, двора, балкона или заведение на открито, в представите им съществуват единствено онези неудобни маси и столове, при направата на които се използва предимно метал. Причината е страхът, че скоро след покупката на удобните дървени маси и столове, те вече няма да бъдат годни за употреба. Всички ние знаем, че дървото не е кой знае колко устойчив материал, особено, когато бива излагано на лоши климатични условия. Не е случаен фактът, че преди настъпването на зимата, всеки стопанисва дървената мебелировка, стараейки се да я опази от влагата.

Плот за маса – най-добрият избор
  • 15.10.2020

Когато попаднем в ситуация, изискваща от нас да обзаведем дома си до най-незначителната мебел, то тогава истинска суматоха и паника се настаняват в ежедневието. И все пак наша е отговорността да подредим мислите в главата си и сами за себе си да решим коя част от мебелировката е с ключова роля за пребиваването ни в новото жилище.

Метални столове за обзавеждане на градина
  • 02.10.2020

Всеки един от вас, който разполага с градина в дома си, може свободно да заяви, че това място, независимо от площта си, притежава силата да ни вдъхнови. Не е случаен фактът, че хората проявяват внимание, прецизност и отделят достатъчно време и средства за покупката на мебели, с които да обзавеждат дворното пространство. Днес, както вече ви е направило впечатление, на пазара се предлага истинско разнообразие от мебелни творения. Някой от тях са по-екстравагантни, други далеч по-семпли.

3 причини да обзаведете трапезарията с метални столове
  • 27.06.2020

Трапезарията, както всички знаят, е едно от помещенията във всеки дом, където цари най-много уют, комфорт и топлина. За да се случи всичко това, то от собствениците на жилището се изисква да положат не малко грижи, старание, внимание и правилен подбор при покупката на мебели. Не забравяйте, че столовете, върху които седим, докато се храним, гледаме телевизия или разговаряме със семейството си, са една изключително важна за цялостния ни комфорт.

Фирма за преместване на мебели – как да изберем перфектната
  • 01.04.2020

Изборът на фирма никога не е бил толкова лесна задача, колкото ви се струва на пръв поглед. Обикновено, когато ни се налага да вземем едно такова решение, то ние започваме дълго време да умуваме, да гледаме във всевъзможни посоки, да се почесваме разсеяно по главите и да се чудим по кой път да поемем. Предлагаме и да се ограничите от всички тези ненужни упражнения и да започнете да мислите по-трезво, по-разумно и по-прагматично.