Правилно пране на чаршафи с ластик
  • 22.05.2023

Чаршафи с ластик са едно от тези, неща от които човек не знае, че има нужда докато не ги изпробва. В много отношение те са в пъти по-добър избор от обикновените чаршафи, но имат и някои минуси, като темата, която ще засегнем днес е един от тях – как да ги перем без да се отпусне ластикът – експертиза по темата благодарение на PoPijami.bg.

Чаршафи от хасе, памучен сатен или Ранфорс – кое е най-доброто за лятото
  • 29.11.2022

Памучните изделия са много на вид, но когато става дума за чаршафи, памука е цар, поне в нормалните ценови диапазони. Има три основни вида чаршафи от памук – сатен, хасе и Ранфорс – всеки от тях има своите различни свойства и се позиционира на различни места в класацията на нежност – качество – цена.

Как да обособим офис у дома
  • 08.07.2022

Напоследък една от най-характерните тенденции на пазара за имоти е да се търсят не двустайни жилища, а тристайни апартаменти. Причината за това е, че на много хора се наложи да работят от вкъщи през последните две години.

Обзавеждане на кухня – малки хитринки
  • 01.01.2021

Обзавеждането на кухненското помещение винаги е представлявало трудност за по-голямата част от хората в обществото. Напоследък ни прави впечатление, че предложенията на пазара са до толкова богати, че човек трудно съумява да реши дали да се довери на частна поръчка или да си закупи готово кухненско обзавеждане от някой от най-реномираните и доказали се магазини у нас.

Фолиране на мебели – какви са ползите
  • 17.11.2020

Всичко е преходно. Колкото и да е ново, лъскаво, модерно и хубаво едно нещо, с годините то губи от първоначалния си блясък, но пък получава сантиментална стойност.

Метални маси за градината или балкона – защо да ги изберем
  • 28.10.2020

Много от хората, избирайки мебели за градината, двора, балкона или заведение на открито, в представите им съществуват единствено онези неудобни маси и столове, при направата на които се използва предимно метал. Причината е страхът, че скоро след покупката на удобните дървени маси и столове, те вече няма да бъдат годни за употреба. Всички ние знаем, че дървото не е кой знае колко устойчив материал, особено, когато бива излагано на лоши климатични условия. Не е случаен фактът, че преди настъпването на зимата, всеки стопанисва дървената мебелировка, стараейки се да я опази от влагата.

Плот за маса – най-добрият избор
  • 15.10.2020

Когато попаднем в ситуация, изискваща от нас да обзаведем дома си до най-незначителната мебел, то тогава истинска суматоха и паника се настаняват в ежедневието. И все пак наша е отговорността да подредим мислите в главата си и сами за себе си да решим коя част от мебелировката е с ключова роля за пребиваването ни в новото жилище.

Метални столове за обзавеждане на градина
  • 02.10.2020

Всеки един от вас, който разполага с градина в дома си, може свободно да заяви, че това място, независимо от площта си, притежава силата да ни вдъхнови. Не е случаен фактът, че хората проявяват внимание, прецизност и отделят достатъчно време и средства за покупката на мебели, с които да обзавеждат дворното пространство. Днес, както вече ви е направило впечатление, на пазара се предлага истинско разнообразие от мебелни творения. Някой от тях са по-екстравагантни, други далеч по-семпли.