Водни филтри за пречистване с обратна осмоза
  • 15.02.2019

Системите с водни филтри с обратна осмоза са начин да гарантирате чиста вода за цялото семейство. Доказано е, че бутилираната минерална вода не може да бъде единствен и основен източник на прясна вода за човека. Високото съдържание на минерали я прави неподходяща за целта, тъй като може да се постигне много висок прием на различни химически вещества, резултатът от което да е възникване на здравословен проблем.

Хай-тек баня – осветление и цветови решения
  • 22.09.2018

Хай-тек като направление в дизайна на интериора се е появило в Европа преди около 50 години, но у нас е започнало да се развива едва през 90-те години на миналия век. Своята поява хай-тек дължи на резкия скок в техническия прогрес, под знака на кой премина 20-ти век.

Стъклени врати за баня – защо са все по-предпочитани
  • 08.09.2018

В последно време все по-често при ремонт на баня изборът на вратите се прави в полза на стъклените. В банята, по-често от всяко друго помещение стоим голи, а вратите от стъкло се радват на все по-голяма популярност – защо?

Керамични филтри за пречистване на вода
  • 05.09.2018

Филтрите за вода са представени от най-различни системи, материални за производство и размери. Едни от най-универсалните и достъпни са керамичните филтри. Но те имат немалко преимущества пред другите типове филтри, използвани за пречистване на водата.

Инженерна или паркетна дъска – каква е разликата
  • 22.08.2018

Хората, които планират ремонт в дома си, често се изправят пред нелекия избор на оптимален вариант за подово покритие. Интересуват се какво е това инженерна и паркетна дъска, каква е разликата между тези 2 подови покрития. Външно те са доста сходни, но въпреки голямото количество сходства, те се отличават както технически и експлоатационни характеристики.

Ако ламинатът се огъва при ходене – какво да правим
  • 21.08.2018

Често след завършване на монтажа на ламинат на пода радостта на домакините се помрачава от неприятни изненади. Обикновено причината, че на пръв поглед добре положеният ламинат, започва да издава непонятни звуци или да пружинира при ходене по него.

Течен линолеум – предимства и недостатъци
  • 06.08.2018

Двете названия „течен линолеум” и обикновеният линолеум или балатум, който повечето от нас имат у дома, от една страна не се различават, но под наглед еднаквите наименования се крият различни особености.