Водни филтри за пречистване с обратна осмоза
  • 15.02.2019

Системите с водни филтри с обратна осмоза са начин да гарантирате чиста вода за цялото семейство. Доказано е, че бутилираната минерална вода не може да бъде единствен и основен източник на прясна вода за човека. Високото съдържание на минерали я прави неподходяща за целта, тъй като може да се постигне много висок прием на различни химически вещества, резултатът от което да е възникване на здравословен проблем.

Керамични филтри за пречистване на вода
  • 05.09.2018

Филтрите за вода са представени от най-различни системи, материални за производство и размери. Едни от най-универсалните и достъпни са керамичните филтри. Но те имат немалко преимущества пред другите типове филтри, използвани за пречистване на водата.

Огледало за баня – как да го изберем
  • 20.11.2017

Изборът на добро и качествено огледало за баня е наистина доста труден и причината не е в това, че не знаем как да пазаруваме. Проблемът идва по-скоро от абсурдните цени и поразително ниско качество по големите вериги магазини. Разбира се, понякога може да се попадне на нещо наистина добро, но това е по-скоро мал шанс и обикновено си тръгваме разочаровани или в най-добрия случай – доволни, но изхарчили твърде много пари.

Най-популярните начини за отпушване на канала
  • 07.04.2017

Едно от най-неприятните неща, които би могло да ви се случи, е да се запуши канала в банята или мивката. Това, на практика, е способно да ви причини главоболие и да доведе до сериозни проблеми, ако не реагирате на време. Колкото и да не ни се иска да го признаем, в повечето случаи виновници за случващото сме си самите ние. Най-често нещата се случват по този нежелан начин, заради липсата на грижи и внимание, относно ВиК инсталациите в домовете ни.

Как да отпушим запушена с мазнина мивка
  • 16.03.2017

Предполагам, че на всеки един му се е случвало да изживее онзи неприятен момент, резултат от запушената мивка у дома. Когато това се случи, всички членове на семейството започват да си прехвърлят отговорността един на друг, също като горещ картоф.

Монтаж на тоалетна чиния
  • 16.02.2015

Планирате монтаж на тоалетна чиния? Настоящата статия би могла да бъде изключително полезна за тези от вас, които все още си нямат и понятие от това как да прикрепят тоалетната към пода. Опитни майстори водопроводчици споделят пред вас най-важната информация в една кратка статия, поднесена от нас по възможно най-разбираем начин, без употребата на сложна терминология и излишна информация. Така че направо към темата.