Водни филтри за пречистване с обратна осмоза
  • 15.02.2019

Системите с водни филтри с обратна осмоза са начин да гарантирате чиста вода за цялото семейство. Доказано е, че бутилираната минерална вода не може да бъде единствен и основен източник на прясна вода за човека. Високото съдържание на минерали я прави неподходяща за целта, тъй като може да се постигне много висок прием на различни химически вещества, резултатът от което да е възникване на здравословен проблем.

Кантар за контрол на телесна маса – как да изберем
  • 15.12.2018

Контролът на телесната маса е един от ключовите компоненти за съхранение на здравето и дълголетието. Познаването на собственото тегло е важно както при спазване на диета, така и за занятия със спорт или за оздравителен фитнес.

Пречиствател за въздух – що за уред е това
  • 12.12.2018

Качеството на въздуха е много важен аспект от здравето на семейството, това е отдавна забелязано от лекари и еколози. За да предпазим себе си и близките можем да си закупим въздухопречиствател. Има модели, които само очистват въздуха, но и го обеззаразяват.

Фурна с каталитично почистване – плюсове и минуси
  • 11.12.2018

Апетитни и сочни ястия с хрупкаща коричка с голямо удоволствие се ядат от всички членове на семейството, а почистването на полепналите мазнини от стените на фурната обикновено се пада само на домакинята.

Стъклокерамичен готварски плот – плюсове и минуси
  • 07.12.2018

Съвременните стъклокерамични панели съчетават всички най-добри технологии, които се използват в кухненските печки. Плотът е независим може да съществува отделно от фурна, има индивидуално управление и стилен дизайн. Готварският панел се вгражда в кухненския плот и може да се впише във всяка кухня.

Топ 6 битови уреди на бъдещето
  • 30.11.2018

Избирате нова техника за дома? Ще ви разкажем за новостите при домашното оборудване. Високотехнологичните помощници ще се погрижат за чистотата на дрехите и на вашата фигура, а също ще ви зарадват със своята съобразителност.