Неоперативен лифтинг – тайната на красивата кожа

Какво не знаете за така наречения неоперативен лифтинг? Не е необходимо истината винаги да боли, нито пък красотата. Дори в света на запазването на младежкия вид на кожата за максимално дълго време това е абсолютно възможно. Как? Добре дошли в страната на неоперативния лифтинг – безболезнената тайна, която се крие зад сияйната кожа на вашите връстници, които изглежда, че остаряват някак по-бавно от вас.

Да, слънчевата защита и оптималната хидратация на лицето оказват влияние, но истината е, че с тях няма как да постигнете лифтинг ефекта на естетичните процедури. Добрата новина е, че за добрите резултати вече не е необходимо скалпелът да играе.

Как действа неоперативният лифтинг

Методът на действие на повечето техники за повдигане и стягане на кожата, при което се постига и заглаждане на фините линии и умерено дълбоките бръчки се базира на въздействие чрез ултразвук или радиочестотни вълни.

Вълните достигат до определени слоеве на кожата, в които по специфичен начин стимулират производството на колаген – протеинът отговорен за еластичността, плътността и мекотата на кожата. По този начин без реално кожата да се наранява или уврежда, се постига необходимата вътрешна стимулация за възобновяване на младежкия ѝ вид.

Затова в AestheDerm.eu се обръща специално внимание на този тип неинвазивни процедури за разкрасяване, които са сред най-предпочитаните от клиентите.

За кои зони може да се използва неоперативен лифтинг

Най-често тези методи се използват за заглаждане бръчиците на лицето, повдигане и уплътняване на конкретни негови зони. Неоперативен лифтинг може да се приложи за премахването на двойната брадичка, за повдигане на увисналите горни клепачи на очите, за възобновяване плътността на скулите, за извайване контура на долната челюст.

Някои типове нехирургичен лифтинг са успешно приложими и за различни проблемни зони на тялото. Да, има начин за повдигане на дупето, стягане на бедрата, редуциране на бричовете, паласките и корема и повлияване на целулита в тези зони и той не изисква оперативна намеса. Не е ли страхотно това?

Какви са предимствата на неоперативния лифтинг

Основното предимство на този тип процедури е, че постигате естествен повдигащ и заглаждащ ефект, без да е необходимо да изпитате особени неудобства. Оптималният ефект на процедурите се забелязва обичайно след няколко месеца и се задържа за сравнително продължително време. През него кожата ви няма да старее с обичайните темпове.

Освен това този тип процедури могат да се похвалят с действително благоприлична цена, а когато имате предвид очаквания резултат и другите предимства на неоперативния лифтинг, със сигурност ефектът си заслужава.

Процедурите протичат при минимална болка, а периодът на възстановяване е значително по-кратък. Вероятността за усложнения също е по-малка. Ако всички тези предимства ви карат да се замислите за подлагане на такъв тип процедура може да се запознаете с предлаганите в Estetics & Dermatology професионални услуги в тази насока.

Обзавеждане, паркет и интериор