Уреди за вграждане – 5 причини да ги предпочетете

Кухнята е едно от най-важните помещения в жилището ни и именно заради това не трябва да се правят компромиси с нейното обзавеждане и цялостна визия. Хубаво е да се вземат точни мерки на всички пространства, които ще се заемат от различни мебели и електрически уреди.

Едно от първите неща, които човек трябва да реши за своето ново кухненско помещение е това как да го обзаведе. Хубаво е цялостната визия да бъде в еднакъв тон, но това понякога излиза доста скъпо и се оказва непосилно за някои от хората.

5 топ причини за покупка на такива уреди

Днес ще хвърлим поглед на това какво прави вградените уреди по-добри от стандартните. Избрахме пет причини, които биха ви убедили да заложите на новото, по-красивото, практичното, функционалното и високотехнологичното.

Причина #1: Модната тенденция

Е, каквото и да се говорим, в днешно време е модерно всичко да заема колкото се може по-малко място. Ако в миналото нещата са били по-привлекателни ако са с внушителни размери, то днес се залага та тънкост, заоблени ъгли и командване с върха на пръстите.

Едно нещо, обаче, не се е променило и това е, че големите марки отново диктуват модата заради добрата си адаптация и усет за потребителските желания.

Причина #2: Всичко е прибрано

По-добре си е, когато не си риташ кутретата в ръба на шкафчето под стария „Раховец“. Вече е модерно котлонът ти да се подава на стотинка разстояние над кухненския плот.

Толкова подредена и точно изчислена кухня човекът никога не е имал. Елегантността, която се придава на помещението заради вградените уреди вече е на едно много по-високо ниво.

Причина #3: По-голяма безопасност

Ако сте от хората, които си мислят, че печката може да подпали дървеното си „легло“, в което е поставена и от това да изгори целият блок – спрете да фантазирате. Производителите на вградени уреди са пресметнали вероятността уредите ви да са обградени от дървен материал и са конструирали фурните така, че да имат по-добре изолиран корпус, което не позволява запалване.

Изолацията не е всичко. По-добрата вентилация на фурните също не позволява задържане на високи температури за дълго време – нещо, което се оказва ценно в даден момент.

Това би трябвало да е напълно достатъчно, за да се убедите, че проблеми с подпалване наистина няма да имате що се отнася до уредите, които развиват огромни температури.

Причина #4: Строга стандартизация

Един огромен плюс на вградените уреди е този, че освен ако не са правени по поръчка, то повечето модели на марките имат еднакви размери. Това означава, че се води единен стандарт и няма как да бъдете изненадани накрая, че микровълновата не влиза в предвиденото ви място.

Причина #5: Решение за всяка кухничка

От малки си мечтаем един ден да съберем всичко в гардероба си и да имаме място да си играем в цялата стая. Е, вече това е измислено.

Ако в жилището ви кухнята е с малки размери, то обзавеждането с вградени уреди ще ви позволи да употребявате пълния ѝ потенциал от към размери.

Многослоен паркет от Sunrise-bg.com