Тиган за палачинки – как да изберем подходящ
  • 20.11.2018

Палачинките са популярно ястие в много страни и за приготвяне е необходимо да имаме подходящ тиган. Днес много производители предлагат широк списък с подобни приспособления. Тиганът може да бъде направен от различни материали и всеки има свои предимства и недостатъци.

Как да почистваме екрана на телевизора
  • 12.11.2018

До екрана на телевизора обичат да се докосват децата най-често, но и възрастните. Освен това на екрана попадат пръски от течност, отлага се прах и друга мръсотия. В миналото нямаше никакви проблеми.

Ламинат за пода в кухнята – как да изберем
  • 09.11.2018

Ламинатът често се нарича ламиниран паркет и е евтина алтернатива на паркетната или масивна дъска. Именно така мислят и производителите, а днес може достойно да конкурира и теракота.

Сухо пране – основни правила и принципи
  • 06.11.2018

Някои типове тъкани могат да се почистват само по сухия метод, тъй като под въздействието на вода и миещи средства те ще се развалят. Какво е важно да знаем за сухото пране на дрехи?

Как да почистим боя за коса бързо и лесно
  • 06.11.2018

Всяка жена се е сблъсквала с проблема с остатъците от боя по скалпа след боядисване на косата. Избягването на това е невъзможно само по една причина – боята трябва да се втрива в корените за по-добро боядисване.

Топ 7 неща, които е опасно да държим в портмонето
  • 31.10.2018

Днес постоянно ни се налага да мислим как да се предпазим от различни неприятности. Особено от финансов характер. Портмонето вече отдавна престана да бъде място за съхранение на пари. В него съхраняваме всичко – снимки, карти за отстъпки, всякакви ненужни дреболии. Затова да се лишим от портмонето, означава да загубим половината от живота си.

Какво НЕ трябва да ползваме веднага след покупка
  • 26.10.2018

Ако трябва да бъдем точни, готови за употреба се продават само надениците и тестото. Всичко останало изисква минимална подготовка, преди да бъде използвано. Тези прости правила не трябва да се игнорират, тъй като не са въведени случайно, а за нашия собствен комфорт, безопасност.