Импрегниране или как да защитим дървените повърхности
  • 27.08.2017

Дървото и дървеният материал са едни от най-предпочитаните варианти за повърхности в интериора в дома. Този дизайн е сред най-популярните и подходящи типове, особено когато държим на добрия и изтънчен вид на обзавеждането вкъщи.

Подмяна на керемиди
  • 07.04.2017

Подмяната на керемидите е нещо, което не бива да се отлага, защото в противен случай това може да доведе до сериозни щети върху вашето имущество и върху здравето на самата постройка.

За да не прониква вътре дъждовна вода и влага от топящите се снегове, преди всяка зима е важно да се проверява надеждността на керемидите. Трябва да се огледа за размествания или счупвания, които да се превърнат във вход на водата към вътрешността на дома ви.

Грешките, които най-често допускаме, при ремонт на жилището
  • 07.04.2017

Поне веднъж в живота на всеки един му се е налагало да се захване с ремонт. Причините това да се случва са твърде разнообразни. За да приключил всичко така, както сме си мислили в самото начало, означава да се доверим на фирма, която да ни съдейства в отделните етапи от протичането на ремонтната дейност.

Какво представлява хидроизолация на плосък покрив
  • 07.04.2017

Панелните блокове, строени преди много, много време, най-често се оказват онези сгради, нуждаещи се от скорошна хидроизолация, която да спаси положението в отделните апартаменти, състояние се помещения. Не позволявайте на влагата да навлиза в дома ви и да оказва своето разрушително влияние. Тази нужда от хидроизолация е продиктувана не само от амортизирането на материалите, но и от тяхното ниско качество.

Цени, видове и качество на хидроизолацията
  • 29.01.2017

Скъпа ли е хидроизолацията?

На този въпрос не може да се отговори еднозначно, защото, колкото и висока цена да заплатите за самата операция по влагоизолирането и материалите, в дългосрочен план, вие спестявате много средства. Представете си, че сте направили скъп ремонт на своя дом, а покривът ви тече – това ще нанесе поражения, които ще ви костват много повече, отколкото ако изолирате покрива превантивно.

PVC или алуминиева дограма да изберем?
  • 26.01.2017

Един от най-важните въпроси, който мъчи всеки решил да подмени своята дограма е дали да избере PVC или алуминиева дограма. В този материал, ще се опитаме да систематизираме накратко какви са преимуществата и недостатъците на тези две решение с надеждата да ви помогнем във вашия избор.

Правилно поставяне на плочки
  • 17.01.2017

Правилното поставяне на плочки предопределя необходимостта от бъдещ ремонт на помещението. Но преди да се пристъпи към поставянето на тези елементи е необходимо да се направи правилен избор на плочките. Пазарът на строителни материали предлага богато разнообразие на керамика както по отношение на цвета, така и по отношение на материала, който е ползван за изработката им.