Кога да разчитате на фулфилмънт услуги

Защо и кога да разчитате на фулфилмънт услуги? Ако притежавате малък онлайн бизнес, например за ръчно изработени изделия като бижута или дрехи, в началото може и да не ви е трудно да обработвате поръчките.

С нарастването на броя на клиентите ви обаче може да не намирате достатъчно време да изработвате поръчките и да се занимавате с доставките.

В този случай най-често следващата стъпка е да наемете човек или хора, които да обработват поръчките и да доставят продуктите.

В даден момент обаче е възможно бизнесът ви да се разрасне дотолкова, че да се налага да плащате на все повече наемници, които да доставят до по-далечни локации.

Кога са най-необходими фулфилмънт услуги за вашия онлайн бизнес

Всеки голям онлайн магазин, който държи на доверието на потребителите си, разчита на услугите на качествени фулфилмънт компании.

Фулфилмънтът представлява процесът от получаването на поръчка, обработването, пакетирането и изпращането и до клиента.

Качествените фулфилмънт услуги облекчават търговеца от усилия и разходи и му позволяват да се фокусира върху управлението на бизнеса, офиса и комуникацията с клиентите.

В случай, че бизнесът ви се разраства, сами ще установите че най-доброто решение е да се доверите на фулфилмънт услуги.

Дори да не сте достигнали етапът, в който ви е трудно да изпълнявате поръчките си, фулфилмънт услугите ще ви помогнат да разширите бизнеса си до нови пазари.

Сезонна необходимост

Периодът между началото на ноември и 31-ви декември е най-натоварен откъм онлайн поръчки.

Промоциите, предлагани от онлайн магазините, както и предпразничната еуфория, мотивират хората да поръчват повече подаръци за своите близки. Те се обръщат към онлайн магазините и заради големите опашки във физическите магазини покрай празниците.

Дори обемът на вашия онлайн магазин да не изисква услугите на фулфилмънт компания през останалото време от годината, около празниците това може да се промени.

Вместо на наемате сезонни работници, които да организират доставките, или да се затормозяване с начините на транспорт, можете да разчитате на сезонни фулфилмънт услуги.

Обзавеждане, паркет и интериор