LED парково осветление – защо е по-добро от обикновеното

Добре осветеното пространство може да създаде много интересна атмосфера, като играта на светлината и сенките може да бъде използвана за това да се акцентират конкретни аспекти, а други да бъдат просто загатнати. Това може да се забележи при осветяването на обществени сгради като катедралата Александър Невски например.

Ако желаете да получите такъв ефект и търсите да осветите вашите паркови пространства, то магазинът за осветителна тела 2r-bg.com има доста добра селекция от ниско и шорокоспектърни LED лампи и подобаващи тела за тях.

Предимствата на LED осветлението за паркове

LED или Light Emitting Diodes, е сравнително нова технология, която навлезна в Българския пазар още през началото на 2000-та година. Подобен вид осветление е широко приложимо и може да бъде намерено навсякъде, от вашия телевизор, рекламната индустрия, а все по-често се забелязва да заменя старите крушки.

Едно от големите предимства на LED осветлението е неговата енергоспествоност като това е и една от причините то да е толкова издръжливо. Като избор, това е много добър вариант за външно осветяване, понеже то може да предложи много светлина без да е необходимо голямо количество енергия.

LED лампите на 2r-bg.com са устроени по такъв начин, че провеждат електричният ток по много по-ефикасен начин, правейки ги много добър избор за парково осветление. Могат да бъдат захранени с един соларен панел като предоставят по-голямо количество светлина без да е нужно подсигуряване на системата.

За разлика от стандартните крушки, LED осветлението не отделя голямо количество светлина, това се дължи на по-добрата утилизация на енергията, която стига до тях. Така можете да получите точно това, което търсите, без да натрупвате огромни разходи на енергия.

Защо са толкова подходящи за парково осветление

Тяхната ефикасност, както стана ясно по-горе, се държи на по-добро провеждане на електричен ток. Намаленото напрежение по платките означава по-малко отделена топлина а това води до по-голяма издръжливост.

От страна на подмяна, когато е необходимо, тяхната деинсталация и инсталация става без усилия. Липсата на нужда от често подменяне е много добър аспект за големи обществени пространства като паркове, например, тъй като това спестява много работни часове.

Всеки компонент от LED осветителна система идва с гаранция за своята издръжливост, за това можете да сте сигурни във вашият избор.

Какво друго трябва да знаете за парковото осветление

По-ефикасно осветление означава, че то може да бъде захранено със соларна енергия вместо да се прокарват кабели под земята. Това допълнително улеснява тяхната употреба и значително намалява необходимите разходи, вместо похарчени те вече са ресурси, които могат да бъдат използвани на друго, по-важно място.

LED осветлението е не само енергоспестовно, но спестява време, внимание, ресурси – то работи по-чисто, по-ефикасно и по-дълго.

Обзавеждане, паркет и интериор