Съвети за изящно боядисани яйца

Както всички вече се досещат, тази седмица е една от най-специалните през годината. Всяка една домакиня започва трескава подготовка за Великденските празници, до които остават броени дни. Едно от най-важните неща, свързани с тези дни от годината, е боядисването на яйцата. В случай, че в семейството ви има малки деца, то пригответе се за истинска веселба и забавление. Не съществува дом, в който да не присъства малко дете и да не се е получил луд купон, включващ всички членове на семейството, като започнем от баби и дядовци, та стигаме чак до лели, вуйни и вуйчовци.

Преди Великден хората не само прибягват към това да почистят до съвършенство своите къщи. Те също се заемат с декорацията в дома си, изготвят си празнично меню, както и се заемат с откриване на полезни съвети за това как тази година да превърнат яйцата в неузнаваеми. За да ви бъдем максимално от полза, то ние сме се постарали да селектираме не малко на брой съвети, обхващащи тази тематика.

Уникални начини за боядисване на великденските яйца

Не забравяйте, че  колкото по-шарено и цветно е едно яйце, то толкова повече радост ще доставите на малчуганите. Ако искате да получите двуцветни яйца, то съществува един изключително лесен начин. Можете да потопите единия край на яйцето в една боя, а другия да оставите натурален. Ако смятате, че така няма да оправдае очакванията на най-малките членове в семейството, то може да матирате незасегнатата от боя част или да я потопите в друг цвят. Гарантираме ви, че ще останете приятно изненадани от получения резултат.

Разбира се, за направата на цветни и интересни яйца следва да се използват какви ли не материали от шкафа на домакинята. В този момент се досещаме за една уникална идея, която може да се реализира единствено с помощта на тиксо. Облепете яйцето в тънки линии и го потопете в съответния цвят боя. След като го боядисате идва ред да разлепите тиксото. Ще се превърнете в наблюдател на интересни геометрични мотиви, които няма как да се получат по друг начин

В случай, че сте решили да използвате брокат за направата на великденските яйца, то ние предварително ви съветваме те да служат единствено като декорация. Не бива да се консумират след това. За целта е необходимо да намажете обилно вашето яйце с лепило, след което да го поръсите обилно с блестящи частици. Получава се истински разкош, който няма как да остане незабелязан в панера с шедьоври.

Бъдете креативни и се отдайте на творчество. Не забравяйте, че това са едни от най-прекрасните дни от годината, на които трябва да им се насладите максимално.

Интериорни решения Sunrise