TeMax отваря врати в София

Имаме удоволствието да ви съобщим, че от TeMax са по-близо до вас от всякога с новия си, 13-ти по ред хипермаркет на веригата в София. Обектът отваря врати в жилищен квартал Горубляне, а адресът на който ще можете да ги намерите е ул “Инж. Георги Белов”, номер 5.

Това е един от най-комуникативните райони в столицата, поради което сме сигурни, че ще стигнете до тях изключително бързо и лесно, при това без значение дали ще ги посетите със собствен автомобил или с обществения транспорт.

Заповядайте на откриването

Откриването на новия хипермаркет TeMax София ще се състои на 18-ти юли, 2018-та година, като 11 часа сутринта е определен за начало на събитието. То ще бъде придружено с изкусителни предложения, сред които примамливи оферти на нови продукти, както и промоционални предложения на изключителни цени. Несъмнено, именно това е една златна възможност за всички онези от вас, които се нуждаете от нови придобивки у дома или пък ви предстои да правите обновяване на стария си дом.

Винаги топ качество

В новия им магазин, както и до сега, качеството на всичко, което предлагат е абсолютен приоритет. Няма съмнение, че именно по този начин се изгражда лоялна и постоянна клиентела, с което вече са се наредили сред лидерите на родния пазар. В TeMax има по нещо за всеки от вас, независимо какво търсите.

Цените са неустоими, а сред продуктите им винаги има атрактивни промоционални оферти, които ви дават възможност да закупите подбрани артикули с най-високо качество, но на изключително ниска цена.

Доверете се на техните консултанти

В новия им 13-ти пореден хипермаркет в столицата по стара традиция ще разполагате с най-експертно обучените консултанти, които ще направят пазаруването ви лесно и приятно преживяване.

Те могат да ви ориентират сред огромното разнообразие от продукти и да ви насочат към точно това, от което се нуждаете.

Независимо какво търсите, ще го намерите

Мебели за хола, спалнята, кухнята или градината, оборудване за банята и тоалетната, различни строителни материали и техника, която да ви помогне да поставите в стария си дом едно чисто ново и свежо начало – всичко това предлагат от TeMax. Можете да сравните техните продукти с тези, които други хипермаркети предлагат и ще се уверите че не само ви предлагат рядко срещано разнообразие, но и освен това ви предлагат всичко това на изключително конкурентни цени.

Екзотичен паркет от Sunrise-bg.com